oneperfectmess.blogg.se

Att leva med psykisk ohälsa

Wake me up when it's all over

Kategori: Allmänt

Ibland känns det fan som att jag håller på att bli galen. Och just ikväll är en sån kväll. Har bara lust att försvinna för ett tag. Somna in och vakna när allt är bra igen. Och som grädde på moset har dom nya regler på avdelningen. Dom tar mobil, laddare och hörlurar över natten. Jag kommer fan inte kunna somna utan min musik eller ljudbok. Inte ens psykos avdelningen som jag var på tidigare har den regeln. Skulle fan stannat kvar på 150. Men jag hoppas iallafall det är någon bra som jobbar imorgon. Som man kan prata med. För snart sprängs jag. Nattpersonalen kan fan ta sig. Eller iallafall två av dom som är helt dumma i huvet. Jag pallar fan inte. Kan någon bara ta mig bort från det här helvetet. Jävla skit. Kulverten och personal

Kategori: Allmänt


Kulverten på Danderyds Sjukhus. Lite läskigt att gå där helt själv faktiskt. Nu var första gången sen februari jag gick genom den här kulverten. Och det framkallar vissa minnen. Både bra och dåliga. Men det blev lite som en Flashback nu när jag gick där. Lite obehagligt. Men nu när det börjar bli kallt ute är det mycket skönare att gå inomhus mellan pressbyrån/Apoteket och huset där avdelningen ligger. Och jag blev så glad av att se en av mina favoritskötare här på avdelningen! Khomsi, han lyckas alltid få mig att le och skratta även fast jag mår piss. Men däremot är jag inte så taggad på nattpersonalen... En av dom som jobbar inatt är en riktig bitch på ren svenska. Fyfan, vissa borde inte få jobba inom psykvården. 

Min fristad

Kategori: Allmänt

Mycket ångestfylld morgon, men tog mig iallafall iväg till dbtn. Det var svårt att hänga med eftersom jag inte riktigt var närvarande. Fick träffa överläkaren precis när jag kom tillbaka och han höjde dosen på min antidepressiva, och nu ska jag äntligen få flytta till avd 151 som jag egentligen hör till. Där jag iallafall känner personalen och dom känner mig och vet hur jag fungerar. 

Ska försöka mig på en permission i helgen då jag verkligen vill gå på gymnastik träningen på söndag kväll. Det är verkligen min fristad just nu. I den träningshallen känner jag mig bra och uppskattad. Och jag är väldigt taggad på att klara antingen rondat salto, eller handvolt frivolt, eller både och! Jag verkligen pushar mig själv när jag är där. Vilket är både positivt och negativt. Det positiva är att jag liksom har ett mål vad jag ska klara av. Men det negativa är att jag har lite, eller ja, ganska mycket prestationsångest eftersom jag verkligen vill klara av saker jag kunnat och vara lika duktig som dom andra och som jag själv varit för några år sen. Men jag måste väl själv inse att jag inte har samma muskler som jag hade då när jag tränade. Och risken är väl då att jag tar ut mig för mycket och skadar mig. Men jag gör mitt bästa! 


Önskar att vi tränade mer än bara en gång i veckan!