oneperfectmess.blogg.se

Att leva med psykisk ohälsa

En bergochdalbana av känslor

Kategori: Allmänt

Jag är fan helt jävla slut. Känner mig helt utpumpad. Gick och la mig för att vila vid typ halv tre, och väcktes när det var middag klockan 17. Och det var så jävla skönt när jag gick och la mig då, att bara slockna. Hade helst bara velat sova bort hela den här helvetes perioden jag har nu. Men icke det! Middagen verkade inte så lockande och dessutom var den slut när jag kom så jag nöjde mig med två knäckemackor. Orkade inte ens fråga om det fanns mer mat. 

Nu ska jag ta och kolla på orange is The new black och försöka att inte somna för då kommer jag väl inte kunna sova inatt. Asså jag vet inte riktigt vad jag känner just nu. Jag känner mig så jävla tom bara. Och väldigt nere. Inte så jättemycket ångest just nu vilket är skönt men tankarna går fan inte att sortera. Jag är rädd. Rädd för mig själv. Rädd för framtiden och vad som kommer hända. Och jag är rädd för att inte kunna ta mig upp. Det känns liksom som att jag inte har några krafter. Ibland vill jag bara ge upp. Skita i allt. Men alla säger att jag kommer lyckas ta mig upp igen för jag har gjort det förut. Och det är väl vad man får hoppas på. Men just nu tror jag inte på det. Men känner mig väldigt pessimistisk och bitter idag. Får se hur jag känner imorgon. Det går ju som en jävla bergochdalbana. 

KOMMENTARER:

 • Jessica säger:
  2014-11-05 | 19:03:20
  Bloggadress: http://www.nattstad.se/Jeessiiicah

  kraaam <3

 • Alex säger:
  2014-11-05 | 19:41:57

  Du kan!!! Försök vända på tankarna så kommer det att gå lättare! Det kanske är lättare sagt än gjort, fast jag är inte så säker på det! Tänk på alla gånger du varit stark och på varje framsteg du gjort. Sätt realistiska mål och jobba dig till dom. Det kan till exempel vara att spendera 30 min i gymmet, läsa ett kapitel ur en bok eller skriva ett blogginlägg och ventilera dina känslor, allt detta ger dig sen en anledning att vara stolt! Det kanske inte gör stor skillnad men jag tror att det kan hjälpa lite grann i alla fall <3

Kommentera inlägget här: